Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fint

Så.

Fint. 

Att leva med dig.
Ömt. Varmt. Kittlande.
Skönt.
Att leva med dig.
Du hinner dö.
Innan jag hinner bli uttråkad.




Fri vers (Fri form) av Osannolika
Läst 407 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-10 12:13



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
Fenomenal slutkläm.
2017-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Osannolika