Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avprogrammering

Ta mig dit
jag aldrig varit
dit jag inte vill

låt mig se
det jag aldrig sett
och inte vill se

låt mig höra
det jag aldrig hört
och inte vill höra

låt mig möta
den jag aldrig mött
och inte vill möta

avprogrammera mig




Fri vers av Petter Wingren
Läst 252 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-22 19:30



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En omvänd bön, känns din tankeväckande dikt som. Jag känner ungefär som Boel. En rensning av hårddisken vore kanske bra.
2017-05-23

    ej medlem längre
Tankeväckande, fin dikt. Tänker att när det gäller mig så skulle en komplett systemåterställning inte skada.
2017-05-23

  Larz Gustafsson VIP
Själv blir jag omprogrammerad. Av Gud.
2017-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren