Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka - sömnsvårigheter


ur led är tiden
jag vaknar klockan fyra
dagen blir så lång

soluppgång och fågelsång
då är det svårt att sova




Bunden vers (Tanka) av Annaemi VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-23 07:15



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa det är svårare att sova när ljuset och fågelsången kommer igång. Men snart mörknar det igen.... hua! gillar mars bäst...då är balansen mellan ljus och mörker som bäst.
2017-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP