Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Häggblom

I ett av vindens andetag
står häggträdet i blom
med sitt doftande ljus

En kort stund vilar det
stolt och majestätiskt
mot evighetens fond

Om man ställer sig där
etsar blommorna sig fast
i minnets eviga trädgård




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 288 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-05-23 10:49



Bookmark and Share


  Syrran77
Underbart!
2017-05-25

  Carl-Johan Bachofner
Ännu en poetisk pärla!
2017-05-23

    ej medlem längre
underbart fint diktat, första strofen bländande! kort o lagom att smälta i den första värmen som kommit...

"I ett av vindens andetag
står häggträdet i blom
med sitt doftande ljus"

applåder! tack.
2017-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta