Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gåta på vers


Vem är hon?

Hon är så vacker i sin konstruktion
Med branta kanter och en ljus nyans
Och under ytan en väldig elegans

Som en kalv nyss utsprungen
på grönbete
bröt hon sig loss från en annan stor koloss

Hemingway lät oss läsa mellan raderna
med sitt skrivsätt
byggt på hennes logik




Övriga genrer av Sigrun
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-24 09:11



Bookmark and Share


    Sigrun
Ja, isberg är det rätta svaret.
2018-01-10

    ej medlem längre
Isberg?
2017-12-22
  > Nästa text
< Föregående

Sigrun