Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detta och allt annat

Total kontroll av allt
Ingen kontroll av något
Hade testat båda dessa var för sig motsägelsefulla hållningar
De funkade ju inte
Naturligtvis
De leder ju till att inte bara något utan även allt annat har total kontroll
Världarna blev antingen totalt stilla snirklandes ner i en döende spiral eller förminskade undkomligt orienterande mellan allt och något

Hur var det mitt emellan total och ingen, då?
Eller vad menade jag med dessa ord?
Skulle jag kanske mer precisera allt och något?
Ja, jag satt och funderade på detta och allt annat




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-24 13:13



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Överblick av något kan ge indikation på hur det andra kan ta sig ut. Precisera det du vet och sannolikhetskalkylera resten.
And the rest is silence!
2017-05-25
  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP