Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oss ...

 

 

vid stundens intimitet

andas tillgivna orden

alltid vackert 

är min dolda sång

du tänder en låga

kysser mig innerligt

och jag älskar dig

till evighet i mitt hjärta

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-06-01 21:37



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Så jättefin kärleksdikt
2017-06-05

  Karina"Kia"
Som ett porlande vatten ges det vackra till varandra i kärleksspelet som ni varandra ger!

<3
Underbart vackert
2017-06-03

  ResenärGenomLivet VIP
Bara man nämner ordet oss när det gäller kärlek, så känns det nära och gott...
2017-06-03

  Lars Hedlin
Så fin dikt!
2017-06-03

  Marita Ohlquist VIP
Som skimrande pärlor på kärlekens gyllene tråd!
2017-06-02

    Elisabeth Nilsson VIP
En helt ljuvlig kärleksförklaring!
2017-06-02

    ej medlem längre
Mjukt och underbart innerligt klingar dina ord av kärlek.
2017-06-02

  Quasimodo
Härligt fin och varm är kärlekens uttryck här!
2017-06-02

  Nils-Robert
Jättefin kärleksdikt.
2017-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One