Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu blommar det på ängarna

Nu blommar det på ängarna
träden skiftar i mörkare grönt
nätterna är försiktigt ljusa
och livet borde vara skönt

Det är ändå något som fattas
det är inte som det förut var
jag väntar på känslan av sommar
men inne i mig bor vintern kvar

Kanske var det våren
då så mycket frös bort
kanske är det tiden
som är alldeles för kort

Finns det tid kvar att leva
och längta och älska som då
ta vara på sommarens dagar
de är dyrbara och så få






Bunden vers (Rim) av Annaemi VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-27 10:21



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt framfört!
2017-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP