Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Is

Så kommer dessa dagar till oss
då allting blir lättare på något märkligt sätt
lätt att andas
lätt att leva
sommardagarna slösar sin värme
strålar in i mitt frusna inre
det smälter
det töar
når långt in
nästan in i min permafrost
men bara nästan
jag behöver min kontrast
behåller en kärna av vemodig kyla
annars vore jag inte jag
lite isigt grått i min blick
jag känner mig så väl




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 462 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-25 08:22



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och bra
2017-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP