Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Between clouds and stars ...

 

 

is a wall of illusion

and a whole world of interpretation

time moves within us

space is the answer

eternity is timeless

words become transparent

between you and me

 

 

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 233 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-05-27 11:18



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket mycket fint :)
2017-05-29

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert och drömmande liksom...
2017-05-27

    Elisabeth Nilsson VIP
Oh, how Lovely your Words are fallen!
2017-05-27

    ej medlem längre
Tiden stannar när jag läser din vackra dikt.
2017-05-27

  mickech
True words my friend!
2017-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One