Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Män som hatar kvigor. Kvinnor som hatar knullgubbar. Mot allt. För den bittra Satans dotter...


Nattens ögon

 

 

Jag andas ditt förakt

som härsket slaktkött i en kalk.

Vilseledd i våldsamhetens töcken 

som du döpt till svart kärlek.

 

 

Ögonlockens rullgardin tvingas upp

bevittnar hur ditt murkna hjärta sparkar.

Hur du hatar dig själv genom Mig

och blommar ut till en amöba.

 

 

Blodomloppets paddlar når avoghetens hiss

pressar källarknappen med vildsinta läppar.

Parkeringsljuset lyser mörkare än Gud,

och min kulhammare kräver remi.

 

Jag välter din kung med min andedräkt.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 557 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-05-26 23:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Liemannen skrattar och människorna lider....
2017-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP