Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny dag

Hon landar i dagen
som biet i blomman,

störtdykande, mjukt
i det redan öppnade

där svar ligger samlade
som nektar och väntar

på frågor hon ska ställa
om allt det hon vill veta




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 288 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-05-27 09:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en riktig pärla! den filosofiska avslutningens båda verser älskar jag redan!
2017-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta