Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Käärlek LOOVE o BLAHA BLAHA


Vackra ord skrivs
För att putsa över alla rispor och sprickor
i fasader av hyckleri
Jakten på fullkomligheten
Kampen mot förfallet

Oooh kärlekens rosa skimmer faller som slöjor över
flor av ögonblick i hudens heta smeknings läppar

Älskar
Lidelse
Passion

För evigt din o min o du o jag o Fan o hans moster


Svek och bedrägeri
härskar i den verkliga världen
Svält, stöld, sjukdomar
Misshandel
Pedofili
Övergrepp
Utnyttjande

Porrindustrin blomstrar
och för vilket av de två könen är syftet???
På vems bekostnad???
Analsex standard
Varför då?
och unga flickor undrar vad det är för
fel på dem när de inte tycker att det är skönt
för sånt måste man ju gå med på! Eller hur!!!?
Duger man annars?

Stilettklackar under akten? Varför då?
Tre killar och en tjej
Alla håligheter fyllda
VARFÖR DÅ?
O VEM går på alla stön o gnäll? VEM tror att de njuter?

Musikvideos med nakna juckande silikonpumpade kvinnor
och påpälsade män

FINNS det någon som duger idag?


Verkligheten svider
Krig och självmordsbombare
Tsunamioffer
Katastrofer
Ja, men det händer ju inte här!

Den enes död
den andres bröd

Visst
Det är skönt att glömma det för en stund
men det kommer ikapp

Du kan inte gömma ditt huvud i sanden för evigt

Du kommer också att bli sviken
Du kommer också att bli besviken

Den du litar på mest
Kan bedra dig imorgon bitti
innan du ens hunnit öppna dina ögon






Övriga genrer av Druid
Läst 361 gånger
Publicerad 2006-05-23 23:23



Bookmark and Share


    Vinterblomma
..."Och det som gör mig förbannad är en annans missär" (det är i alla fall så jag tänker om det råa - och verkligen odiskutabla mellanstycket). Det är rätt upp bordell-äckligt när människor basunerar ut till världen genom video eller vad som helst (som dockor utan själar) att de faktiskt inte vet någonting - om någonting. Det finns män som verkligen respekterar kvinnor, men de som syftas på här, är bara livlösa dockor. (som visar att de vet mycket om ingenting - jadå) Första styckena har ett budskap som ingen ska våga undgå (och ger på en sekund anledning till depression). Och för att svara på sista frågan: att duga är ju relativt till en själv, tänker du att du gör det, så gör du det. Sen får man ju bara inte svika sig själv. (tex lyssna på folk som har andra åsikter om det)
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Druid