Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I´m a thief



You say that I can have your body and soul

Haven´t you noticed
It´s already mine

I stole it from you
when you told me you love me





Fri vers av Druid
Läst 288 gånger
Publicerad 2006-05-08 21:22



Bookmark and Share


    Emmi
fiint!! du vet prucis hur man ska säga det;)
2006-05-16

  Tove Meyer VIP
det här är så bra. alla dina texter är otroliga. de griper tag. så enkelt.
2006-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Druid