Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det gör så jävla ont!



Jag snubblar förblindad av verklighetens vassa flisor

River mig blodig

Trevar med såriga händer

Vill inte veta

Vill inte se

VILL INTE!

Det gör så jävla ont!

Hur hamnade jag här?

Tårarna svider som syra i mina ögon

Faller handlöst i mörkret

Skrapar ansiktet mot den hårda kalla marken

Snälla, VÄCK MIG upp ur detta HELVETE!!!




Fri vers av Druid
Läst 457 gånger
Publicerad 2006-05-23 12:12



Bookmark and Share


  Charly
I denna dikt kan jag verkligen känna din smärta...
2006-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Druid