Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hanging

Hanging out

Late at night

In the forest

In a tree

From a rope


End of hope




Fri vers av Druid
Läst 326 gånger
Publicerad 2006-05-08 21:24



Bookmark and Share


    Emmi
fy va djupt!
2006-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Druid