Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Problem

Jag gick hemifrån klockan tre
skulle hämta bilen på parkeringen
Det var tomt på folk
och jag fortsatte att leta.
Nästa dag hittade jag de borttappade nycklarna
men dom passade inte
så jag bröt upp bildörren
det var ju min bil
men polisen kom och haffade mig
och jag sa pröva tändningen med nyckeln
det är ju en dörrnyckel sa dom då och
följ med här.

Så är det för mig numera.
Jag åker i kurran för ingenting
och polisen säger
Gamle man tänk över ditt liv
vi släpper dig nu men gör inte om det.
Sen startade bilen bara så där och jag ropade
nu går den ju
men när dom kom tillbaka stannade motorn.
Allt är emot mig
mina skor passar inte
koderna till datorn fungerar inte
och jag ringer och ringer till dig
Kom hem! Snart!




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-05-28 18:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist