Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Överallt hemma

Hit vi går att träffa dem
som i himlen har sitt hem.

Just i denna minneslund
bad han få sin sista blund

Som stoft under gräs och tall.
Men hans saga är inte all.

Anden svävar högt och fritt
kramar även hjärtat mitt.

Så det kan nog stämma:
För honom är överallt hemma.




Bunden vers (Rim) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 809 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-05-28 22:40



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skaldat!
2017-09-03

    ej medlem längre
Fint diktat om de kära som lämnat för ett hem ovan skyn!
2017-05-29

  walborg
En fin dikt om kärlek och tillhörighet och trygghet som kännetecknar benämningen hem
2017-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)