Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikter från en vårdavdelning

I.
Anklagelserna är påhitt
Personalen har konstiga regler
De driver mig till vansinne.

II.
Jag äter när jag vill
Nej, jag vill inte ha Lergigan
Ge mig min laddare!




Fri vers (Fri form) av For the thrill of it
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-29 11:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

For the thrill of it