Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När vardag blir vårdag...


Berätta lite om våran framtid...?

Klockan ringer en timme tidigare än vad vi behöver gå upp... Jag vaknar innan dig, och låter mina fingrar vandra över dig rygg och dina armar. Pussar ditt skuldeblad, för fingrarna varsamt in genom ditt hår... Du vänder dig om, och vi pussas...

När du går in i duschen, så sätter jag på tea vatten och börjar ta fram sakerna för frukosten. Jag hinner precis sätta mig vid dattorn för att kolla på nyhetssidorna för att se vad som hänt, när du kommer ut.

Jag pussar dig på magen.

Under frukosten så berättar du en av dina fantasiska drömmar.

Sen är jag tvungen att åka iväg till jobbet, och du har ett par beställningar av pärlor och färdiga smycken att ta hand om...

När jag kommer hem på eftermiddagen så har du fått minst två SMS från mig under dagen, och du är redo att följa med mig till affären. Egentligen skulle det gå snabbt att handla men vi fastnar i en puss vid fruktdisken, och köttdisken och vid mjölken...

Väl hemma så plockar vi fram ett recept som vi inte prövat ännu, och försöker oss på att göra det tillsammans.

Efter middagen så lägger du dig i soffan och läser en bok, medans jag hämtar hem all min mail...

När det är dax för tea igen, så kommer jag och sätter mig i soffan med dig och vi planerar lite för vad man eventuellt skulle kunna hitta på under den kommande månaden utan att bestämma när och vad...

Innan de sista soltrålarna gått ner bakom träden så går vi ut på en promenad, för att samla ihop dagen innan vi lägger oss i sängen och kryper så tätt intill varandra vi kan, och somnar mitt i en puss...




Övriga genrer av Herr Morris
Läst 397 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-24 01:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Herr Morris
Herr Morris