Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ormgrepp

Ormen tog sig fram
han försökte slingra sig
föll på eget grepp




Bunden vers (Haiku) av Petter Wingren
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-05-31 06:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Sååå bra!
2017-05-31
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren