Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var hög och stark


Tystnaden

Och vinden susar
sakta genom bladen
i den vita björken

Vi sitter nära
med våra händer stilla
räknar endast hjärtslag

Vi ler åt svåra stunder
och vilar oss mot björkens stam
vår trognaste av vänner





Fri vers av MiaBa47
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-05-31 06:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MiaBa47
MiaBa47