Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ger Längtan framtidshopp och tro även i sorgens stund


Mitt Minne

Vid havet
denna ljumma solbestänkta dag
min trötta kropp vill stanna

Längtan efter närhet att
någon också älskar mig
kan få mig tröstlös

Här blandas tårarna
med vattenstänk
oändligheten griper tag
och sorgen flödar med




Fri vers av MiaBa47
Läst 260 gånger
Publicerad 2017-06-11 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MiaBa47
MiaBa47