Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förändras inte allt blir som förut


Världen

Plötsligt blir jag där igen
där jag är obetydlig
ful och rädd

Där hör jag hemma
bland de meningslösa
betydelselös och tom

Jag ger min kärlek
glädje och mitt jag
ändå betydelselös för dina krav





Fri vers av MiaBa47
Läst 184 gånger
Publicerad 2017-06-12 13:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MiaBa47
MiaBa47