Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ormgrop

Att kräla som orm
i en ormgrop med ormar
är rätt långtråkigt




Bunden vers (Haiku) av Petter Wingren
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-01 07:19



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ja, så roligt kan väl inte det vara. Bättre med blandat sällskap.
2017-06-01

    ej medlem längre
Bra fångat. Tror som du att det tråkiga i det hela kan ta överhanden.
2017-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren