Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Flina och grina!


Mördaren

 

 

Idiotins klåfingriga fingrar 

ristar järtecken i skyn,

förvanskade fågelsträck

som nutidens svastika.

 

 

Jag är den som smutsar ner händerna,

den som mördar ljuset med flit;

tvenne bleka kvinnors förflutna

förvägrar jag att bli en framtid.

 

 

Jag är ingen människa,

jag är konsekvensen av mänsklighetens dumhet;

och jag skrattar så jag skallrar 

när ni pissar på min grav.

 

Jag är... din biljett till tystnaden.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-02 21:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rysningar längs ryggraden....The Night Stalker.
2017-06-03

    ej medlem längre
skärsår och kransar blommar i denna
2017-06-03

    ej medlem längre
precis läst en bok om Richard Ramirez.
är lite för salongsberusad för att tolka. men jag gillar ditt poem.
2017-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP