Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon borde stylas upp

 

 

Anna Kindberg Batra bidragen vill ha bort

hon tycker det är en snyltande sort

själv hon bidrag efter bidrag lyfter gärna

dem hon absolut tycker man ska värna

sanningen ju är skattebetalarnas slantar

som bekostar hennes vantar

utan vår svett och möda

hon ej kan öda

tid på shopping och slikt

på frisör och dylikt

ja, hennes frisyr är utan like

man kan tro hon legat i ett dike

nej, bort med såna politiker

hon är ingen retoriker

hon nedlåtande mot människor är

såna vill vi inte ha här

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Satir) av Öknens Ros VIP
Läst 422 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-03 10:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Har nånsin upplevt nån mer intetsägande och falsk politiker...bort med henne...nu är jag ingen moderat, mina sympatier ligger inte i linje med borgarna...tror att det jag tycker finns det inget parti som kan leva upp till...tänker starta ett nytt parti ... RoP, får jag några röster, partiprogram läggs upp senare :)
2017-06-03

    ej medlem längre
Bra skrivet! Ja, bort med såna!
2017-06-03

    ej medlem längre
Ja usch!
2017-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP