Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Består av många delar


Kärlek

Undrar hur du mår
en kort sekund
minns du

Vad du sade
hur svårt det var
hur besvärlig kvinnan är

Att du inte ville ha
ett förhållande
någon att tycka om

Ändå ville du ha mig
en kort sekund




Fri vers av MiaBa47
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-03 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MiaBa47
MiaBa47