Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyheter med ekonomi och väderprognos 11/6 2039

 

Nyheter Stockholm:

Striderna mellan hacktivister och regeringenonline fortsätter. Åtkomsten till internet är forsatt blockerad för privatpersoner från kl. 9 till kl.15.30. Övrig tid med begränsad åtkomst. Två personer greps i Hässelby igår kväll skäligen misstänkta för olaglig internetanvändnig. 

Ekonomi: 

Stockholmsbörsen och alla andra europeiska börser är fortsatt stängda pga hackattacker. New York börsen stängde på  plus 0,3 procent och nu tror man att den amerikanska ekonomin börjar återhämta sig efter kraschen. Börsen i Shanghai fortsätter att  gå upp för tolfte dagen i rad och slutade på plus 4,4 procent. Svenska kronan har sjunkit med  0,2 procent gentemot Yuan.

Väder Stockholm:

Imorgon väntas vattennivån stiga endast 20 cm så det finns ingen risk för översvämmingar i Stockholms tunnelbana. Däremot kommer delar av Gamla Stan,  Strandvägen och Djurgården att bli avstängda för biltrafik. Det kan komma lite snö på förmiddagen, temperaturen kommer att vara mellan -4 och -2 grader och på eftermiddagen växlar det till varmt och soligt väder med temperaturer mellan 37 och 39 grader. 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Onomatoprofet VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-04 01:28



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Otäckt realistiskt och fullt möjligt !!!
2017-06-04

    ej medlem längre
Jag hoppas innerligt att poletten trillar ner för folk långt innan dess...
2017-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP