Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mina tankar går till dina barn och familj, jag som din vän finner inte ord för saknaden,


Mitt ljus

Jag tänder ett ljus för dig
Jag ställer det ljuset där det lyser som mest
Jag tänder ett ljus för dig
Det ljuset ska brinna hela natten
Men i mitt hjärta kommer det alltid brinna ett ljus för dig

Jag tänder ett ljus för dig
Jag hoppas det ska ge värme
Precis på samma sätt som du
Så som du alltid gjorde
Och precis så som nu
Jag hoppas det ska ge värme
Precis som du kommer att göra nu med
Fast nu kommer din värme på ett annat sätt
Din värme kommer från en annan plats




Fri vers av PPQ
Läst 376 gånger
Publicerad 2004-09-29 20:43



Bookmark and Share


  liz
sorgligt men vackert, vill gråta
2004-09-29
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ