Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vänskapen försvinner inte, den ändrar bara form, men inte ens döden kan ändra på det vila i frid


där du är


Kanske är det så att du är vid en främmande strand
Kanske du känner dig vilsen, var inte rädd
Frukta inte, utan se ut mot havet innan du går mot land
Du har äntligen kommit dit, du har kommit fram
Du har för alltid en plats i mitt liv och hjärta
Jag sänder dig en tanke då och då som blir ett vykort i ditt land

Leta upp en plats där du trivs, där du kan finna en ny form av ro
Jag vet att du kommer att hitta en himmelsk plats där du kan bo
Jag vet att i ditt nya land finns det en plats som är till för dig
Där du kan känna dig hemma, där du känner dig till freds och får sinnesro
Och jag skulle bli så glad om du kan skicka ett vykort någon gång
Du vet vart du ska skicka det, du kan ju adressen till mitt hjärta

Hör av dig på det sätt som du själv finner det lämpligt
Vilket sätt du än väljer så vet du att jag välkomnar det
Och du jag hoppas att du får allt det som du alltid velat ha
Jag hoppas att du får det, att du får leva i dina drömmar
Jag vill tro att du i en oändlig grönska funnit din plats
Men du ska veta att du alltid har ett hem i mitt hjärta

Jag vet att därifrån du kom krossades ditt hjärta flera gånger
Men i alla tårar av ett brustet hjärta finns något nytt
Och jag vill gärna tro att du gav mig en bit av ditt brustna hjärta
En bit som jag tar med mig i mitt så länge det slår
Och jag kommer alltid sända dig en tanke med jämna mellanrum
Ibland kanske större delen av dagen ägnas åt dig
Och dessa tankar blir vykort i det land där du nu bor
Dagarna som jag tillbringar med dig i mitt hjärta blir brev skrivna till dig
Och jag vet att du kan läsa dem, och spara dem för allt är möjligt där
I ditt nya land kan du få allt det som du förtjänar, det känner jag
Så vem är jag att missunna dig den lyckan, jag som är din vän

Det har alltid känts som himlen när jag tänkt på dig eller pratat med dig
Nu vet jag att det är en bit av himlen varje gång jag känner dig, pratar med dig
Inget är längre förlorat, allt är vunnet, himlen är din och det är min glädje
På något sätt har vi alltid delat himlen, och vi gör det fortfarande
Du i ditt nya hem, ditt nya land och jag med dig i tanken
Tankar som blir vykort till och från din himmel, ditt nya hem
Du vet var jag finns, och jag vet var du finns, i ditt nya hem
Du finns i ditt nya land, och i mitt hjärta nu och för alltid
Och det är där vykorten från dig hamnar när du sänder dem från ditt hem




Fri vers av PPQ
Läst 433 gånger
Publicerad 2004-09-29 20:47



Bookmark and Share


  liz
det är fruktansvärt när någon rycks bort plötsligt, någon som finns där alltid funnits som man tar för given...
2004-09-29
  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ