Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilka är ni som är vakna om nätterna?


Dårarna.

De borde skämmas, tycker ett spöke
som går igen hos de där fridstörarna.

Själv har jag fått PTS av allt som hänt
och det är ett problem eller spökets
som inte får ro i sin död, kanske det
ändå finns ögon som ser det de gjort.

Nu uppfattar jag något.
-Oh herre-djävlar!
Det lät som den där mannen.
Ja, där fick du med både himmel och
helvete på samma gång, -sa- spöket.

-Nej, det sa inte jag.
-Det kom från lägenheten ovanför.

Är ni journalister och/eller studerar ni
oss som är kreativa, bevakar.. stör
precis så mycket att det irriterar, just
därför -förstår ni inte att det märks?

Och kanske ni är mer intresserad av
händelsen som fått fram spöket än av
mig som skriver och skissar på figuren,
med idén om dårarna.

Känns bra med tanke på Stevens skulle inte
nämna namnet men det är ingen hemlighet
att han är en och inte de som blev utpekade.


Jag vet inte varför de är i närheten, men själv bor jag här.

(De tycks använda "skärande signal styrka" mot människan).

Kan det vara Si...?


-Återkommer.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-05 02:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP