Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gick en annan väg

du gick en annan väg
fotspåren suddades ut
glömskan
nådens tid
en blick
såren blödde igen




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-05 09:22



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Fin dikt om kärlek som aldrig rostar men gör ont
2017-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP