Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mänsklig prydnadssymbol

 

 

du är en prydnadssymbol

du skall lysa upp och få Mig att glänsa

du är den som skall föra dig likt en ängel

du skall hedra min uppenbarelse evinnerligen

du skall låta din slanka kropp putsa min gloria

du skall vårda ditt yttre som vore det av safirer

du skall dyrka mina later och svagheter

du är den Jag vill att du skall vara

du är Min men Jag är inte din

 

sånt är livet för en trofémake

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-05 18:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din penna river hål på allt falskt och tillgjort!
2017-06-06

  Staffan Nilsson
Whoa!
Mansgrisens credo!
Innerlighet och distans på en gång.
Poesi med klös!

2017-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP