Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ruttna förälskelsen

 

 

Jag fläker upp mitt svullna hjärta och skriker:

"Vill ni ha?! Vill ni ha min ruttna förälskelse?!"

 


Folk står och starrbligar, som vore de sinnesslöa,

helt oförmögna att ta till sig romantiken.

 

Men jag hade inte låtit dem smaka mitt röda ister;

det är reserverat till Dig - Dig som jag aldrig lärde att hata.

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 478 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-06-05 21:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
för övrigt började jag tänka på Stagenlius till Förruttnelsen, inte för att det har något med dina text att göra men visst fan var han före sin tid den gamle utsupen till prästson.
2017-06-06

    ej medlem längre
Jag utgår från att Zavannas kommentar är ett skämt?
2017-06-06

    ej medlem längre
Hat är kärlek som aldrig tillåtits födas...
2017-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP