Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obeständighet ...

 

Jag ville minnas stunden då vi satt tillsammans i din mysiga soffa, njöt av pepparmint te och varsin bit av choklad ... Sedan sorterade vi porsliner - din och min hög ... Mina fingrar följde runt den tunna och lena kanten av en blommig mugg ... ljusa frekvenser gled sakta från våra händer och snart ut i tomma intet ...

Vi gick nerför trappan - du med den tunga kartonger till bilen medan jag öppnade bakluckan ... Vi kramade varandra en sista gång ... jag satt mig i bilen, vände mig om, såg ditt vinkande ... Jag ville krama och kyssa dig en gång till, tätare och innerligare ... jag ville säga något men hejdade mig ... Jag tror du förstod ändå ... länge stod du där och väntade tålmodigt till jag åkte iväg ... Långsamt gick du uppför trappan igen ... Obeständighet var det rätta ordet som kom in i mitt sinne just då ... men snart ses vi igen ...

 

 

 




Prosa av Rise Little One
Läst 318 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-06 21:00



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Fint i vemodig ton!
2017-06-19

  ResenärGenomLivet VIP
Avsked känns alltid, även om man ska ses igen...fint och lite vemodigt...
2017-06-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint och vemodigt diktat om avskedets stund.
2017-06-07

  Quasimodo
Avsked och farväl i sorg i en verklighet som blev, men också ett ljus och hopp i att vis ses igen!
2017-06-07

    ej medlem längre
Vemodet talar i dina ord...
2017-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One