Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då en bor i ett gammalt hus och envar hyresgäst har som eget ansvar att skura en trappa. Då en väl gör det eller frågar en mamma, en pappa?


Något om att skura en trappa





Hon sökte sig på att gno i lugn,
se med ögat, känna i var vrå med trasan.
Tänka och känna med sin lust och gärning.

Engagera sig och lägga in sin känsla.
Vara noga med att putsa
och riktigt i var springa nå.

Med hjärtat och hjärnan som på.
Lika noga där i allmän trappa
som hemma i sin egen etta.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-07 09:44



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Välkänt mystifikt, personligt allmänt uppdrag...?!
2017-06-08

  Bengt H VIP
Om hon inte gjorde det? Om hon gjorde det?! Andas andning.
2017-06-07
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP