Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My dearest ...

 

 

Your name is in my voice
Your characteristics are my essence
Your desire is in my mind
 where should I spread the words that I write ...




Fri vers av Rise Little One
Läst 247 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-06-14 09:16



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Love Souls
2017-06-19

  Marita Ohlquist VIP
Måste vara i Kärlekens bok!
2017-06-19

  ResenärGenomLivet VIP
Det är bra att skriva...ser du, boken är ju tom...:-) Tycker om att bilden anknyter så bra till texten...
2017-06-16

  Fem hjärtan VIP
Underbart spröd ljuder din vackra dikt!
2017-06-14

    ej medlem längre
Närheten i denna dikt går nästan att ta på - bara så vackert.
2017-06-14

    Elisabeth Nilsson VIP
You can spread them here, for us to read, my dear friend. Your words about love are so Lovely.
2017-06-14

  Quasimodo
Ett närvarande genom allt i kärleken!
2017-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One