Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägar

Vägar ... 
kan vara grusiga. 

Vägar ... 
kan vara steniga. 

Vägar ... 
kan vara släta. 

Vägar ... 
kan vara mjuka. 

Ibland väljer du själv 
vilken du ska sätta fötterna på. 

Ibland leds du bara in 
och får acceptera underlaget.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-06-07 18:24



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så sant...bra skrivet...
2017-06-10

    ej medlem längre
Alla vägar går väl framåt, så var det nog med dessa du så fint beskrev. Tack för promenaden!
2017-06-09

  Gunnel Eriksson VIP
Ibland är det nog så svårt att
acceptera underlaget.
Tänkvärd dikt.
2017-06-08

  ULJO
Så sant. Bokmärker.
2017-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP