Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är ett annat sätt att se det


Färg

Jag skriver om pinnved
trasiga handtag
bortglömda sidenband

Jag väntar på gamla sorgliga hjärtan
målade av omoderna penslar
på gisten masonit

Jag skall sätta upp dem på vägen
bland min solroskärlek av lycka
De skall berätta om livet




Fri vers av MiaBa47
Läst 163 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-07 19:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MiaBa47
MiaBa47