Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam

Så nära, men ändå så långt ifrån.
Som en osynlig vägg,
mellan oss två.
En glasruta mellan mig och världen.
Hon ser mig inte,
hon märker mig inte.
En känsla av ensamhet,
smyger sig in i mitt sinne.




Fri vers av -Cornelia-
Läst 366 gånger
Publicerad 2006-05-24 15:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Cornelia-
-Cornelia-