Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bilkö ...

 

 

sakta

rullar billivet

millimeter per millimeter

 folk njuter av sina små rörelser

men tankarna flyger

inkräktar molnens territorier

en krock är helt oundviklig

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-06-08 17:40



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA då tankarna rullar in
2017-06-19

  ResenärGenomLivet VIP
Man får klä sig i tålamod vid sådana tillfällen...
2017-06-10

  Karina"Kia"
Att Inte låta sig drömma sig bort.. Helst inte i mobilen i bilkö.... ;)
2017-06-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
I rullande
fart, gäller
så klart ratta
och rätt avgörande
fatta..
2017-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One