Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Väntar. På vad?
Ingen vet
Tiden går
Väntar medan tiden rusar förbi
Natt och dag
Sitter kvar och väntar
Väntar på livet...




Fri vers av -Cornelia-
Läst 395 gånger
Publicerad 2006-05-24 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Cornelia-
-Cornelia-