Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntan

Vad ska jag med frön
om jag inte har nån jord

vad ska jag med ord
ingen hör min fina bön

mödan har sin lön
medan tanken gapar tom

i min fattigdom
jag planterar mina frön

jag kan vila skön
jag kan vänta på min sådd

för att bli förstådd
först när väntan färgats grön




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 384 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-09 07:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren