Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upplevelse


Inte på länge

Inte på länge
hade skogarna
dragit mig till sig

Solen brände bort min längtan

När regnet kom
kunde jag höra dem
ropa
efter mina fötter




Fri vers av Mona M
Läst 269 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-10 11:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona M
Mona M