Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upplevelse


Meditation

Jag gick till skogen
i tidig morgon

Ställde mig mellan tvillingtallarna
med en hand på varje
och kände deras rosa kraft
fylla mig
mer och mer
och upplevde hur
den tillvaro jag tolkat
som tomvaro
på grund av frånvaro
plötsligt lystes upp
och hur min nuvaro
härvaron
förvandlades
till närvaro




Fri vers av Mona M
Läst 296 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-10 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona M
Mona M