Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

där solen blir till guld i din famn

en längtan skapar bilder
ur en närhet
i viskande vind

 

genom
nattens tysta timmar


längtan
finns i ditt ljus

 

vandring över
grönskande äng

 

mot böljande vatten
levande är de blommande källor

 

där solen
blir till guld i din famn

 

vid en vågande strand
i aftons stillhet

 

där månen
speglar sig i vattnet

 

det är vackrast
när det skymmer

 

du och jag
hand i hand
sida vid sida

 

mot solnedgången




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-06-11 00:08



Bookmark and Share


  Erik Gefvert
Vackert!
2017-06-11
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP