Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Efteråt

I tystnaden efter regnet,
mellan de kvardröjande
tunga, glesa dropparna
vilar något andäktigt lätt
som sakta vecklar ut sig
och lägger sig över dagen
som en stilla morgonbris




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 232 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-06-11 11:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta