Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omredigerad och med en mer passande titel.


En spya i alligatorloafers

 

 

ormtungan kittlar det gråslaskiga hjärtat
smeker ryggraden rak och lömsk
skär upp ett skevt leende i trynet
på den feta suggan till VD

 

 

guppande dubbelhakor piskar fram svarta lögner
ett nolltaxerat samvete med smak för trasiga fnask
förmögenheten på banken är våldsamt enorm
oförmögenheten i bingen är slappt slokhörat
stursk och slak - en spya i alligatorloafers...

som bara borde städas bort




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 1346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-11 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP