Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puttes gym

Putte Bäver
startar gym
på lösa boliner

starka nävar
bygger grymma
egna maskiner

en öronvift
en tåspretare

en humorist
en sakletare

en hårklyv
en näspetare

en tidstjyv
en allvetare

diverse
steroider
för alla
stereotyper

maskiner
som glider
maskiner
som nyper

men det blir
svårt att hitta
glada sponsorer

när dom ser
alla moppemotorer

här ska ingen
tvingas ta i
för egen maskin

det är min
egen livsfilosofi
säger Putte
med trovärdigt flin




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-06-12 09:25



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Humor och satir i salig blandning, som jag gillar starkt.
2017-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren